10 april 2018 - Lake Powell - Page


Het is nog maar 5:15 u als we wakker gemaakt worden door de mensen van Hidden Canyon Kayak. We hebben een heerlijke nachtrust achter de rug, ver van alle bewoning en we voelen ons dan ook behoorlijk fit ondanks het vroege uur. Clint en Danny hebben al een "pre-ontbijt" klaargemaakt.


Om 5:45 u vertrekken we naar onze eerste bestemming van vandaag: de Balancing Rocks bij Cookie Jar Butte. Gary wou hier vóór zonsopgang zijn om op tijd te zijn voor de mooie kleuren.Onze boot met Padre Bay in de achtergrondTomas en Lianne genieten van het uitzicht
En ook Leen en ikzelf kunnen dat uitzicht best smaken...

Cookie Jar Butte ondertussen helemaal in de ochtendzon


Na zowat een uur ter plaatse vertrekken we opnieuw richting kampplaats waar Clint en Danny ons nu een écht ontbijt voorschotelen.
De locatie voor dit ontbijt is alvast perfect.


Onze 'room with a view'...Het is vandaag de verjaardag van William en als verzamelaar van Amerikaanse nummerplaten was een passend geschenk dan ook snel gevonden.Na het ontbijt wordt de kampplaats opgeruimd en niets wordt er achtergelaten, we laten het achter zoals we het gisteren gevonden hebben.Op weg naar onze volgende stop, waar we ook vorig jaar waren: Craig's Bathtub.
Garry in gedachten verzonken op "zijn" Lake Powell
Hier kunnen echt bijzonder fraaie foto's gemaakt worden.
Tomas had dan ook nog eens het schitterende idee om een kayak in het water te laten. En we moesten het geen twee maal vragen aan Ulrikke om met die kayak te varen.

Leen wil precies ook wel een rondje varen...Tomas legt Lianne vast op de gevoelige plaat.Ook nog eens met mijn liefste een rondje wandelen...

En wat foto's nemen

Tijd om op te stappen want we varen nog een stukje verder om onze lunch te nemen in Gary's Canyon.Hier vinden we rotsen met bijzonder mooie kleurpatronen. Leen is een dankbaar model op deze plek. 

Klaar om terug te vertrekken.


Er staat nog één plaats op het programma voor vandaag: Face Canyon met de heel smalle Fat Man's Squeeze. Wat een mooie rotslijnen zien we hier.


Er komt wel wat acrobatie bij kijken om deze canyon te verkennen.Het wordt stilaan tijd om terug naar Antelope Marina te varen, waar we om 16 u aankomen, na opnieuw een onwaarschijnlijke tweedaagse op Lake Powell.


We nemen afscheid van Gary, Clint en Danny en hopelijk komt er ooit nog eens een derde trip met deze fantastische mensen.

Nadat we nog boodschappen gedaan hebben voor de volgende dagen, komen we om 17 u aan in het hotel. Enkele medereizigers zijn nog nooit bij Horseshoe Bend geweest en zij gaan daar uiteraard nog eens een kijkje nemen.
Wijzelf blijven in het hotel en genieten van een drankje op het mooie terras van het hotel.

Dit is de route die we vandaag afgelegd hebben.Het weer: heel mooi bij 25°C

Aantal gereden km: 17
Overnachting in Best Western View at Lake Powell

Geen opmerkingen:

Een reactie posten